DSC_0673.jpg

Wie ben ik?

Hallo en welkom op mijn pagina!
 
Mijn naam is Scarlet Haag. Ik ben een 35 jarige Duitser, woonachtig in Purmerend. Ik ben in de VS uit Duitse ouders geboren en voor de meeste tijd in Duitsland opgegroeid. 2007 ging ik naar Engeland om op de Loughborough University 'Communication and Media Studies' te studeren. 2010 Ik heb mijn opleiding met succes afgerond en ben afgestudeerd met een Bachelor of Science.  Nadat ik een tijdje in Duitsland heb geleefd en gewerkt, verhuisde ik 2012 naar Nederland, waar ik 2016 mijn huidige Nederlandse man leerde kennen. Nederland is nu mijn thuis en ik geniet van de Nederlandse natuur en de Nederlanders. 
 
Ik kan me goed herinneren toen ik mijn eerste eigen camera als kado heb gekregen. Vanaf een leeftijd van 13 jaar, heb ik altijd heel erg van fotografie genoten en ervan om de wereld door mijn ogen in beeld te zetten.  2018 kreeg ik de kans om van mijn hobby een baantje te kunnen maken en Scarlet Haag Photography met de KvK te registreren. 

Ik probeer om zo natuurlijke foto's als mogelijk te maken en gebruik het liefst natuurlijk licht voor mijn fotografie. Ik werk dus ook heel graag buiten in de natuur of in het stadje. Voor mij maakt dat een foto wat interessanter dan een eenkleurige achtergrond, die je vaak ik een fotostudio kan zien. 

Ik kijk erna uit om je te ontmoeten en van de shoot een ontspannen en plezierig aangelenheid te maken. Ik lach graag en kan ook grappen maken, om je wat makkelijker te laten voelen. Ik ben flexibel en bespreek altijd graag opties en wensen, die je misschien als in gedachten hebt.