Locatie van de fotoshoot

Waar zaal de fotoshoot plaats vinden? - Ik vind fotoshoot's buiten heel fijn en gebruik vooral natuurlijk licht voor mijn fotografie. Voordat de shoot begint kunnen wij altijd erover praten, waar je naartoe wil gaan. Dat mag het bos, de strand of een parkje kunnen zijn. 

Doe je ook fotoshoots op een binnenlocatie? - Ja, natuurlijk. Ik kom altijd graag bij jouw thuis langs, vooral als ik foto's van een zwangerschap, newborn baby en huisdieren ga maken. Ik wil iedereen de kans geven om zo comfortabel als mogelijk te voelen.  

Wat doen als het weer niet goed is? - Als we een shoot voor buiten hadden ingepland en het weer niet mee doet, kunnen wij de locatie altijd naar binnen verplaatsen, of een latere datum kiezen, als dat van jouw kant mogelijk is. Voor een verplaatsing van een shoot, ga je de aanbetaling niet verliezen. 

Over de foto's

 

Hoe veel foto's zal ik ontvangen? - De aantal foto's die je ontvangt is afhankelijk van welke sessie je hebt geboekt. De informatie hierover vind je onder 'Tarieven'. 

Kan ik foto's bij bestellen? - Je mag altijd meer foto's bij bestellen. Voor de kosten ga je naar 'Tarieven'.

How will I choose my favorite photos?

Hoe kan ik mijn favorieten foto's kiezen? - Je ontvangt een email met een link naar een online galerij van Pixieset. (Hou alsjeblieft rekening mee dat je met jouw e-mailadres in moet loggen om de foto's te kunnen bekijken.) Deze galerij bevat alle foto's, die ik tijdens een sessie had gemaakt. Je kan in alle rust door kijken en per klik je favorieten foto's kiezen. Als je klaar bent, ga je naar de favorietenlijst en stuurt deze naar mij indien je op het papieren vliegtuigje klikt.  

 

Hoe ontvang ik de foto's? - Je ontvangt alle foto's online en digitaal via WeTransfer in hoge kwaliteit. 

Hoe groot zalen de afbeeldingen zijn? - De verzonden bestanden zijn van hoge resolutie en kunnen makkelijk worden geprint tot een grootte van 60x80 cm zonder scherpte te verliezen.

 

Zijn de foto's digitaal bewerkt? - Ja, ik zal de foto's digitaal bewerken. Als je wil weten welke stijl ik heb, kijk alsjeblieft naar mijn portfolio. 

 

Mag ik de RAW (out of camera) versie van de foto's hebben? - Nee, je mag de RAW versies van de foto's niet ontvangen omdat deze mijn intellectueel eigendom uitmaken. 

Kan ik de foto's altijd opvragen als ik ze kwijt raak? - Ik bewaar alle foto's tot 12 maanden na de shoot en kan ze voor een kleine prijs van 15 Eur nog eens opsturen in het geval dat de foto's kwijt zijn geraakt. 

 

Annulering van de fotoshoot


Wat gebeurt als ik op de dag toch niet kan? - Als je de shoot wil of moet verplaatsen, mag dat een keer gratis. Laat me dat alsjeblieft zo snel als mogelijk weten. Als je de shoot helemaal moet annuleren,  zal je de aanbetaling van 50 Eur niet terug krijgen. I

Betaling

Hoe betaal ik voor de fotoshoot? - Ik vraag alle klanten om een aanbetaling van 50 Eur te betalen, tot twee weken nadat de shoot was geboekt. Je zal hiervoor een factuur met mijn rekening gegevens via email ontvangen. Wanneer je de definitieve afbeeldingen ontvangt, stuur ik een eindafrekening mee, inbegrepen eventueel extra bestelde foto's en reiskosten. De aanbetaling word met de eindprijs verrekend.

Delen op Social Media

Mag ik de foto's online op mijn social media gebruiken? - Ja, natuurlijk. Ik vind het fijn als klanten mijn werk online laten zien. Ik vraag alleen, dat je aangeeft wie de foto's had gemaakt, of dat je naar mijn facebook pagina of website linkt. Je kan deze informatie beneden op deze pagina vinden. 

Zal ik de foto's op Scarlet Haag Photography terug zien? - Niemand mag zomaar persoonsgegevens van een ander op internet publiceren. Dit mag in principe alleen als daarvoor een wettelijke grondslag is uit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In de AVG staan zes grondslagen. Eén daarvan is toestemming. Ik zal dus nooit foto's online plaatsen, als ik niet de toestemming van jou heb. 

Extra Diensten

 

Kan ik je ook voor evenementen boeken? - Ja, dat kan. Voor de prijs per uur, ga je alsjeblieft naar 'Tarieven'.